ako tak bruzdam novymi strankami a forom, tak sem tam natrafim na nejaku malickost, ktora by podla mna potrebovala opravit, zmenit ci aktualizovat, tak som sa rozhodol, ze to budem hadzat do jedneho topicu, nech to je pekne pohromade (a nie zvlast k foru, zvlast k stranke, zvlast k tomu ci onomu):
A)
HLAVNA STRANKA1)
telo- uvitanie od Stiriusa do Targuenu je sice pekne, avsak v dnesnej dobe uz znacne neaktualne. samotny graficky namet vsak nie je zly, tak mozno keby sa niekomu chcelo splodit privitanie na ten sposob, mohol by sa realizovat

- v kontraste s "dobovym" a "RP" privitanim Stiriusa posobi ten cerveny text pod nim ako past na oko, takze by som porozmyslal co s nim.. jednou z moznosti by bolo nahodit ho vhodnym fontom do toho listu, podla moznosti bez anglickej verzie

2)
pravy paneljednak by som zmenil poradie podla dolezitosti, par veci mozno vyhodil, zlucil ci pridal
- zlucit:
Clenstvo s PrihlaskouObyvatelstvo s Online detailmi + z obyvatelstva vyhodit tie Targuenacke veci + asi pridat aspon link na clanok "Som clen, ale.." z Kompendia znalosti; zaroven opravit info v clanku - dolezity je totiz NPC Jacobo a nie samotny trader
- poradie asi taketo: O Tasyfe, Vedenie, Diplomacia ... Galerie, Generatory signatury atd. mozu ist kludne na koniec
- zaroven by som bud do praveho menu, alebo mozno niekam nalavo hodil linky na nove/oficialne/stare forum a DKP; tie odkazy dole su sice pekne, ale maximalne neprakticke

-
Vedenie Tasyfy by potrebovalo jeden MASIVNY update
- v
Galerii zriadit (hlavnu) podsekciu na 1st killy
- v
Nasom meste aktualizovat weaponsmith a alchemist workshop na 3/3 (ano, je to bazirovanie na detailoch

)
- pochvala ide za TS server a lahky pristup nan, mozno by som ho dal do noveho laveho menu aj s tymi odkazmi na fora
B)
FORUM 1) tmave imput plochy (login, nazov topicu, ... )
2) privelky panel uzivatela
3) Obsah fora » Všeobecné kecy k fóru » Návrhy na vylepšnie a doplnenie fóra .. a pod tym je uplne rovnakym fontom info o case, poslednej navsteve atd.; toto bud trochu zmensit, alebo rovno hodit do paty stranky
C)
DKP- po migracii sa obcas vyskytuju namiesto znakov s diakritikou znaky znacne klikyhakovite
- logo bloodlust.sk je uz trochu "out"